Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Ξενοδοχεία

μελέτες ξενοδοχείων

04. Flegra Beach Boutique Apartments

Το Flegra beach boutique apartment βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στην περιοχή Ακρωτήρι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Έγινε ανακαίνιση του παλιού κτιρίου που ήταν μαγαζιά. Ο σχεδιασμός έγινε εκ νέου για να γίνουν δωμάτια ξενοδοχείου.

Το εξωτερικό του design είναι βιομηχανικό καθώς κατασκευάστηκαν σιδερένια κιόσκια με πάνελ αλουμινίου προκειμένου να προστατεύονται τα μπαλκόνια από τον ήλιο. Επίσης το εξωτερικό του επενδύθηκε με τουβλάκι πεπαλαιωμένο. Τα χρώματα του κτιρίου είναι σε αποχρώσεις του γραφίτη ενώ για κάγκελα επιλέχθηκε το τζάμι ούτως ώστε να μη κρύβεται σε καμία περίπτωση η εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 29 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν διαφορετική διακόσμηση και στυλ: minimal, natural, romantic, funky, luxurious. Άλλα έχουν βιομηχανικό στυλ και άλλα έχουν το χρώμα της θάλασσας.

05. Hotel Kamelia

Το ξενοδοχείο Καμέλια βρίσκεται στην Ποταμιά της Θάσου. Στην περίπτωση αυτή έγινε διακόσμηση εξ αποστάσεως και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους ιδιοκτήτες. Αρχικά επικοινωνήσαμε με mail και μας δώθηκε η εντολή να γίνει φωτορεαλισμός κάποιων δωματίων και του χώρου πρωινού. Μετά το σχεδιασμό με 3d απεικόνιση ακολούθησε η υλοποίηση του έργου με τη βοήθεια των συμβουλών μας καθόλη τη διάρκειά τους. Με τη δική μας καθοδήγηση και το μεράκι των ιδιοκτητών βγήκε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

06. Ενοικιαζόμενες βίλες Πευκοχώρι

Οι ενοικιαζόμενες μεζονέτες 'White Pearl Villas' βρίσκονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και κατασκευάστηκαν το 2016. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν κάτι πιο εντυπωσιακό από ότι έχουμε συνηθήσει στην περιοχή της Χαλκιδικής και το καταφέραμε μαζί. Οι βίλλες αυτές μπορούν να φιλοξενήσουν έως 10 άτομα και να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Η μοντέρνα αλλά και ταυτόχρονα διαχρονική διακόσμηση φαίνεται σε κάθε χώρο, εξωτερικό και εσωτερικό. Τα μπάνια σχεδιάστηκαν με τα τελευταία βήματα της αρχιτεκτονικής πλακιδίων. Εξωτερικά κυριαρχεί η πέτρα και το λευκό χρώμα. Εσωτερικά κυριαρχούν τα ψηλά κεφαλάρια, οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, οι καθρέφτες και τα γήινα χρώματα.