Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Ξενοδοχεία

μελέτες ξενοδοχείων

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη εξέλιξη στο σχεδιασμό των ξενοδοχείων. Αυτό συμβαίνει λόγο της αυξανόμενης απαίτησης για ξενοδοχεία με προσωπικότητα και άνεση. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων. Προσπαθούμε να δημιουργούμε χώρους ευρύχωρους, ατμόσφαιρα που προκαλεί τις αισθήσεις, χρώματα και υπερσύγχρονες μελέτες φωτισμού.

Επιδίωξη μας είναι να διευκολύνουμε τον πελάτη να νιώσει άνετα και να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέλουμε από τη στιγμή της εισόδου του στο ξενοδοχείο να αισθανθεί ασφάλεια και οικειότητα.

Δείτε ένα δείγμα από ξενοδοχεία που έχω αναλάβει και κλείστε ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη!

01. Alkionides Boutique Rooms

Ακριβώς μπροστά στην παραλία του Πολύχρονου δημιουργήθηκαν αυτά τα τέσσερα apartments ιδιαίτερης αισθητικής. Είναι τα ‘Alkionides Boutique Rooms’. Οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να αναβαθμίσουν το ιδιόκτητο κτίριο στο ισόγειο του οποίου υπάρχει ταβέρνα την οποία λειτουργούν οι ίδιοι επί σειρά ετών. Με την τεχνολογία της 3d απεικόνισης κατέληξαν να επενδύσουν όλο το κτίριο με πέτρα ούτως ώστε να φαίνεται σαν παλιό αρχοντικό.

Τα δωμάτια που βρίσκονται στο 2ο όροφο διακοσμήθηκαν με διαφορετικό design το καθένα και τα χρώματά τους διαφέρουν ανάλογα με το ύφος τους. Διαθέτουν κρεβάτια με ουρανούς, ταπετσαρίες, μπάνια με πέτρινους νιπτήρες και ψηφίδες, χρυσούς καθρέφτες, κομότες με έντονα χρώματα και κουρτίνες που δημιουργούν μια μοναδική ζεστασιά στον επισκέπτη. Τα apartments είναι πολυτελή αλλά με πολύ νατουραλιστικό ύφος και είναι ιδανικά για μια υπέροχη διαμονή με φόντο το εκπληκτικό γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας.

02. Art Boutique Hotel

Το Art Boutique Hotel βρίσκεται μπροστά ακριβώς στην παραλία του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής. Οι ιδιοκτήτες του επεδίωξαν να φτιάξουν ένα πολυτελές και άνετο ξενοδοχείο, χώρο χαλάρωσης για τον επισκέπτη.

Αποτελείται από 8 δωμάτια στο καθένα από τα οποία προσδίδεται το όνομα ενός μεγάλου ζωγράφου, όπως Da vinci, Dali, El Greco και άλλα. Το κάθε δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση και design ανάλογα με το στυλ του κάθε ζωγράφου, κλασικό, μοντέρνο, νεοκλασικό. Με τα ίδια κριτήρια επιλέχθηκαν και τα χρώματα που διακοσμούν τους εσωτερικούς χώρους.

Διαθέτει μαρμάρινα μπάνια και εξαιρετικό σχεδιασμό με βελούδινες κουρτίνες, ψηλά κεφαλάρια στα κρεβάτια, κρυφό φωτισμό και ταπετσαρίες σε παλ χρώματα που δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα.

Επίσης διαθέτει spa και roof garden με bar όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ποτό τους με θέα την υπέροχη θάλασσα.

03. Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Πευκοχώρι

Τα συγκεκριμένα ενοικιαζομενα δωμάτια βρίσκονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Το μελετητικό τμήμα του γραφείου μας ανέλαβε την έκδοση της Οικοδομικής άδειας και την άδεια λειτουργίας.

Έγινε φωτορεαλιστική μελέτη εσωτερικής, εξωτερικής και περιβάλλοντος χώρου διακόσμησης. Στη συνέχεια έγινε οικονομοτεχνική μελέτη για το ακριβές κόστος μέχρι την τελειοποίηση του έργου.

Το στυλ είναι μοντέρνο, ζεστό και ήδη οι φωτογραφίες με 3d απεικόνιση, έχουν δοθεί σε τουριστικά γραφεία, για την ενοικίαση των δωματίων πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή τους.