Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Εσωτερική διακόσμηση κατοικιών

μελέτες εσωτερικών χώρων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση κτηρίων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων. Σημαντικό για εμάς είναι η καλή και στενή συνεργασία με τον πελάτη, απο την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Από το στυλ της διακόσμησης μέχρι το χρόνο παράδοσης και το κόστος διεκπεραίωσης του έργου.

Ζητήστε προσφορά και δείτε τι μπορώ να σας προσφέρω!

01. Βίλες στη θαλάσσα

Οι πολυτελείς κατοικίες κατασκευάστηκαν το 2016 από την εταιρία 'Spargias Bros' στη Χανιώτη Χαλκιδικής μπροστά στη θάλασσα. Οι συγκεκριμένες βίλλες διακοσμήθηκαν εσωτερικά για την ιδιοκτήτρια με το πιο μοντέρνο γούστο με σκοπό να πλαισιώσουν αρμονικά τη θέα της θάλασσας.

Το πλακάκι του δαπέδου μοιάζει με λευκό μάρμαρο και αποτελεί την ιδανική βάση για τα έπιπλα και την εσωτερική διακόσμηση. Το τζάκι κατασκευάστηκε με ίνοξ περίβλημα για να έχει αυτό το μοντέρνο αποτέλεσμα. Οι κρυφοί φωτισμοί μέσα από τις γυψοσανίδες πίσω από τα κρεβάτια είναι κάτι που δεν βλέπει κάποιος συχνά στο σπίτι του! Όλα τα δωμάτια διακοσμήθηκαν για να φιλοξενούν τα άτομα που θέλουν να χαλαρώσουν στην εξοχική τους κατοικία.

02. Κατοικία μπροστά στη θάλασσα

Εκεί που το κύμα συναντάει την αμμουδιά, στην παράλια του Χανιώτη Χαλκιδικής είναι τοποθετημένες οι συγκεκριμένες κατοικίες. Πρόκειται για μια νεόδμητη κατοικία που θα αφήσει κάθε επισκέπτη άφωνο.Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος έχει γίνει έτσι, ώστε ο προσανατολισμός του να έχει θέα τη θάλασσα της Χανιώτης, ενώ τα ανοίγματα των μεζονετών, μελετήθηκαν ώστε να προσφέρουν ιδιαίτερα ευάερους και ευήλιους χώρους στο εσωτερικό των κατοικιών.

Πρακτικά, το βασικότερο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ενός τέτοιου σπιτιού, είναι ότι οι εξωτερικοί του χώροι είναι εκείνοι που φιλοξενούν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ και σε όλα τα υπόλοιπα διαστήματα η διαμόρφωσή του θα πρέπει να είναι τέτοια που η τοποθεσία, η θέα, το φως και η θάλασσα να εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν.

03. Κατοικία στο Σάνη Club

Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στο συγκρότημα Σάνη club στην περιοχή Σάνη. Είναι μια τριώροφη μεζονέτα που αποτελείται από πέντε δωμάτια, τρία μπάνια και σαλοκουζίνα. Διαθέτει πισίνα και στο υπόγειο έχει κατασκευαστεί χαμάμ.Οι ιδιοκτήτες του είναι Ρώσοι και ήθελαν ένα άνετο και πολυτελές σπίτι όπου θα μπορούν να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τη συγκλονιστική θέα στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Επιθυμία τους ήταν στο σπίτι να κυριαρχεί το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας και η πέτρα. Ο σχεδιασμός της κατοικίας έγινε με την τεχνολογία της 3d απεικόνισης πράγμα που συνετέλεσε να γνωρίζουν εξαρχής το design της μεζονέτας. Η διακόσμηση των δωματίων είναι εξαιρετικά προσεγμένη, κομψή και κυρίως ζεστή και έτοιμη να φιλοξενήσει φίλους των ιδιοκτητών από την πατρίδα τους.