Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Προφίλ

η ομάδα μου και εγώ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΡΗ

Η Γεωργία Πάτρη γεννήθηκε και σπούδασε interior design στη Θεσσαλονίκη στο ΙΕΚ ΑΚΜH. Απέκτησε τεράστια εμπειρία στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων λόγω της πολυετούς δημιουργίας κι εργασίας της πάνω σε δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό αλλά και λόγω της συμμετοχής της σε γνωστές εκθέσεις διακόσμησης που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός Ελλάδας. Από πολύ νεαρή ηλικία συνεργάστηκε με γνωστά καταστήματα επίπλων της Θεσσαλονίκης αποκτώντας έτσι πολύτιμη εμπειρία αλλά και γνώσεις.

Εξειδικεύτηκε στη διακόσμηση και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, παραδοσιακών ξενώνων, εμπορικώv καταστημάτων, διαμερισμάτων και μονοκατοικιών. Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής χρησιμοποιεί την τεχνική της φωτορεαλιστικής αναπαράστασης όλων των σχεδιαστικών προτάσεων.

Σε συνδυασμό πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη, αναλαμβάνει όλα τα στάδια προς την υλοποίηση του υπό μελέτη χώρου, από την αρχική ιδέα και ογκοπλασία, μέχρι και την τελευταία διακοσμητική λεπτομέρεια.

Γνωρίζει να χειρίζεται τα αρχιτεκτονικά προγράμματα Autocad, Archicad και Artlantis δισδιάστατου και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Παράλληλα με τη διακόσμηση, έχει την οργάνωση και επίβλεψη του γνωστού καταστήματος με είδη σπιτιού, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δομικά υλικά, είδη υγιεινής και διακοσμητικά είδη, «FAENZA» στην Χανιώτη, Χαλκιδικής.

Η Γεωργία Πάτρη μαζί με τις κόρες τις, Αλεξάνδρα Σπάργια και Ανθή Σπάργια
η εικόνα φορτώνει...
Η Γεωργία Πάτρη μαζί με τις κόρες τις, Αλεξάνδρα Σπάργια και Ανθή Σπάργια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΑΡΓΙΑ

Η Αλεξάνδρα Σπάργια γεννήθηκε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι γνώστης της διαδικασίας έκδοσης οικοδομικών αδειών, της ρύθμισης αυθαιρέτων, των μελετών θερμομόνωσης ΚΕΝΑΚ και των ενεργειακών επιθεωρήσεων (ΠΕΑ).

Ακόμη, μπορεί να αναλάβει έκδοση σημάτων λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζομένων δωματίων από τον ΕΟΤ σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

ΑΝΘΗ ΣΠΑΡΓΙΑ

Η Ανθη Σπαργια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Slovak University Of Technology στο Τμήμα Πολίτικων Μηχανικών στην Μπρατισλάβα, πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Κατέχει Master στο ίδιο αντικείμενο με εξειδίκευση στον κατασκευαστικό τομέα.

Είναι κάτοχος της αγγλικής γλώσσας καθώς σπούδασε και σε αυτήν. Γνωρίζει να χειρίζεται τα αρχιτεκτονικά προγράμματα Autocad, Archicad, Photoshop και Artlantis δισδιάστατου και τρισδιάστατου σχεδιασμού.