Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Ανακαινίσεις

μελέτες και εργασίες ανακαινίσεων

Ανακαινίστε τον χώρο σας και ανανεώστε την καθημερινότητα σας! Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χώρο που διαθέτετε, προσθέστε τους σωστους φωτισμούς και δώστε τα ποιο ζεστά χρώματα στον χώρο σας. Δημιουργήστε έναν καινούργιο μοντέρνο και εντυπωσιακό χώρο, με την βοήθεια μικρών τρικ αλλά και μεγάλων αλλαγών ανάλογα με το χρηματικό ποσό που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε.

Δείτε τι υπηρεσίες μπορώ να σας προσφέρω!

04. Εξοχική κατοικία στο Πευκοχώρι

Στο διαμέρισμα αυτό ουσιαστικά έγινε διακόσμηση εξ αποστάσεως. Η κατοικία ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων που ζουν στη Σουηδία και έρχονται στη Ελλάδα για διακοπές. Αρχικά έγινε φωτορεαλισμός και επιλεχτήκαν τα σχέδια των επίπλων, τα χρώματα, οι ταπετσαρίες και τα φωτιστικά. Κύριο μέλημά μας ήταν να γίνει το σπίτι όπως ακριβώς ήταν τα σχέδια του φωτορεαλισμού.

05. Ξενοδοχείο "Διόνυσος"

Το ξενοδοχείο Διόνυσος βρίσκετε στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Είναι χτισμένο από το 1975 και διαθέτει 114 δωμάτια και 5 στρέμματα κήπους. Οι ιδιοκτήτες εξέφρασαν την επιθυμία να κάνουν ανακαίνιση τα δωμάτιά τους και απευθύνθηκαν στο γραφείο μας για να πάρουν προσφορά.

Έγινε οικονομοτεχνική μελέτη και αποφασίστηκε να γίνει η ανακαίνιση τμηματικά. Ήδη έχουν γίνει αρκετά δωμάτια που νοικιάζονται πολύ ακριβότερα από πριν. Τα κρεβάτια έχουν κατασκευαστεί από ξύλο και δερματίνη και στα μπάνια έχουν μπει πλακάκια και ψηφίδα. Στα δάπεδα έχουν περαστεί γρανιτοπλακάκια. Όλα τα οικοδομικά υλικά τα φωτιστικά και τα έπιπλα έχουν επιλεχτεί από το κατάστημά FAENZA στη Χανιώτη.

Αναλαμβάνουμε Διακοσμήσεις και Ανακαινίσεις ακινήτων.

Κλείστε Ραντεβού! **αφορά την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης