Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Ανακαινίσεις

μελέτες και εργασίες ανακαινίσεων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει μελέτες και εργασίες για την ανακαίνιση κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων. Ανακαινίστε τον χώρο σας και ανανεώστε την καθημερινότητα σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, που αναλαμβάνουν να ανακαινίσουν το χώρο σας, ακλουθώντας κατά γράμμα τις φωτορεαλιστικές μελέτες μας.

Δείτε τι υπηρεσίες μπορώ να σας προσφέρω!

01. Σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Το σπίτι στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης ανακαινίστηκε με στόχο τη δημιουργία ιδανικού, ζεστού περιβάλλοντος για το ξεκίνημα ενός νέου ζευγαριού. Η ζεστασιά που αισθάνεται κάποιος μπαίνοντας στο χώρο είναι αξιοζήλευτη. Το στυλ που κυριαρχεί είναι μοντέρνο με βιομηχανικές λεπτομέρειες. Το τουβλάκι έδωσε το χαρακτήρα του σπιτιού καθώς τοποθετήθηκε δίπλα στο τζάκι και στην κουζίνα. Τα μπάνια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, σε διαφορετικά χρώματα και στυλ.

02. Aνακαίνιση μπάνιου στην Θεσσαλονίκη

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας από το σχεδιασμό μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Διαθέτουμε ειδικευμένα συνεργεία και σας εγγυούμαστε την πιο γρήγορη και οικονομικότερη λύση για το χώρο σας.

Μπορούμε επίσης να διαθέσουμε όλα τα υλικά από το κατάστημά μας Faenza (πλακάκια - κόλες -καμπίνες - είδη υγιεινής – έπιπλα μπάνιου) σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

03. Διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη

Το διαμέρισμα αυτό βρίσκετε στον Άγιο Γιάννη στη Θεσσαλονίκη. Η διακόσμηση εκφράζει την προσωπικότητα των ιδιοκτήτων που ήθελαν να έχουν ένα σπίτι χρηστικό, μοντέρνο, με χαρακτήρα. Κύριο ζήτημα του σχεδιασμού αποτέλεσε η επιλογή υλικών και η επεξεργασία μορφών που αντλούν την ιδέα τους από το βιομηχανικό design.

Αναλαμβάνουμε Διακοσμήσεις και Ανακαινίσεις ακινήτων.

Κλείστε Ραντεβού! **αφορά την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης