Επιστροφή στην αρχική σελίδα

αρχική

Εσωτερική διακόσμηση κατοικιών

μελέτες εσωτερικών χώρων

04. Μεζονέτες με θέα θάλασσα

Το συγκρότημα αποτελείται από 6 διώροφες μεζονέτες, οι οποίες είναι υπό κατασκευή, και βρίσκονται στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος έχει γίνει έτσι ώστε ο προσανατολισμός του να έχει θέα τη θάλασσα της Χανιώτης, ενώ τα ανοίγματα των μεζονετών, μελετήθηκαν ώστε να προσφέρουν ιδιαίτερα ευάερους και ευήλιους χώρους στο εσωτερικό των κατοικιών.

Κάθε μεζονέτα διαθέτει στο μπροστινό της μέρος προσωπικό κήπο με γκαζόν, και εφόσον τα σπίτια είναι προς πώληση, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Κάποια επιλεγμένα στοιχεία του οικισμού, όπως τα τζάκια, έχουν επενδυθεί με κόκκινο τουβλάκι, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους ταυτότητα ενώ στο εσωτερικό των κατοικιών κυριαρχούν γήινα και ζεστά χρώματα και υλικά, όπως τα ξύλινα δάπεδα. Τα ιδιαίτερα άνετα μπάνια, διαθέτουν ντουζιέρα ή υδρομασάζ, και έχουν φυσικό φωτισμό και αερισμό.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του συγκροτήματος έχει γίνει σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία Β. Σπάργιας & ΣΙΑ Ε.Ε, και τα φωτορεαλιστικά σχέδια έχουν ήδη δημοσιευθεί σε περιοδικά και Internet.

05. Μεζονέτα με κλασικό στυλ

Πρόκειται για μια κατοικία που βρίσκετε στη Σκιώνη Χαλκιδικής. Την κατοικία αυτή την αγόρασαν Ρώσοι και η επιθυμία τους ήταν να γίνει πλήρης Ανακαίνιση. Έγινε σχεδιασμός με 3d απεικόνιση και συμφωνήθηκε τι ακριβώς εργασίες θα γίνουν και ποιό θα είναι το κόστος. Έγινε αλλαγή διαρρύθμισης στα μπάνια, καθώς και αλλαγή πλακιδίων στο πάτωμα του σπιτιού και της βεράντας. Στη βεράντα κατασκευάστηκε ξύλινο κιόσκι για προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, τραπέζι μαρμάρινο και παγκάκι χτιστό. Το σπίτι παραδόθηκε με όλα τα έπιπλα, τα διακοσμητικά, τα κάδρα και ότι άλλο χρειάζεται για να μην ταλαιπωρηθούν οι ιδιοκτήτες, μιας και είναι από μια ξένη χώρα και επιθυμία τους είναι να έρθουν στην Ελλάδα και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Για τη διακόσμηση επιλέχτηκαν έπιπλα, διακοσμητικά και έργα τέχνης από το κατάστημα FAENZA.

06. Μοντέρνο διαμέρισμα με τζάκι

Το διαμέρισμα βρίσκετε στην περιοχή Καστρί στη Νικήτη Χαλκιδικής. Οι ιδιοκτήτες εξέφρασαν την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας χώρος κομψός, μοντέρνος και χαλαρός αφού πρόκειται γα εξοχική κατοικία. Σχεδιάστηκε αρχικά με φωτορεαλιστική απεικόνιση και έγινε μελέτη φωτισμού. Κυρίαρχο στοιχείο του διαμερίσματος αυτού είναι το ημικυκλικό τζάκι.

Για τη διακόσμηση επιλέχτηκαν διακοσμητικά και έργα τέχνης από το κατάστημα FAENZA.